Afspraak maken

Afspraak maken

Uw contactgegevens
Waar wilt u afspreken?

Room dividers & meubelbeurs

Let op: Wij leveren niet alleen keukens, maar ook bijna alle meubelstukken en room dividers voor een onovertroffen prijs.

Room dividers: praktisch & voordelig

Met onze room dividers kunt u nu uw persoonlijke ruimteconcept verwezenlijken, zonder stress of hoge kosten, wel met een onovertroffen meerwaarde. Onze systemen kunnen individueel in elke leefruimte worden ingezet. Omdat elk product op maat wordt gemaakt, bent u de trotse eigenaar van een unicaat, met een hoogwaardige kwaliteit, indrukwekkend design en onovertroffen prijs.

Geef uw woning die persoonlijke touch en bespreek met ons de mogelijkheden. Onze competente adviezen zijn net zo stijlvol als uw nieuwe room divider.

Meubelbeurs: aanvragen, vergelijken, bestellen, besparen

Bij STALL Treffpunkt Küche zijn meubelen van bijna alle merken en fabrikanten verkrijgbaar, zowel voor uw slaapkamer en woonkamer als voor de garderobe. Wij kunnen u alles leveren, tegen onverslaanbare condities. Vul gewoon het formulier in, laat ons weten in welk meubel u geïnteresseerd bent en wij sturen u binnen 24 uur een vrijblijvend en onverslaanbaar aanbod.
Test ons uit, het is ’t waard!